ESAL

HOTEL

Mirësevini në

Esal Hotel

Me një bar dhe tarracë, si dhe një restorant, Hotel Esal ndodhet në Durrës. Me një kopsht, hoteli me 4 yje ka dhoma me ajër të kondicionuar me WiFi falas.

Mirësevini në

Esal Hotel

Me një bar dhe tarracë, si dhe një restorant, Hotel Esal ndodhet në Durrës. Me një kopsht, hoteli me 4 yje ka dhoma me ajër të kondicionuar me WiFi falas.

AKOMODIMI

Dhomë Dopio / Dyshe

Me Ballkon

Kjo dhomë përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV plazëm.

Dhomë Treshe

Me Ballkon

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe pamje nga deti.

Dhomë Dopio

Me Dritare

Kjo dhomë përmban një dritare, ajër të kondicionuar dhe TV plazëm.

AKOMODIMI

Dhomë Dopio / Dyshe

Me Ballkon

Kjo dhomë përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV plazëm.

Dhomë Treshe

Me Ballkon

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe pamje nga deti.

Double Room

Me Dritare

Kjo dhomë përmban një dritare, ajër të kondicionuar dhe TV plazëm.

Të Gjithë Ngjyrat e Relaksit

Organizoni Me Ne Pushimet Ideale